Hoved Hos barn

Prevalin Spray: anmeldelser, instruksjoner

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

mens du er gravid - medisinering er mulig, men ikke av allergi. Ikke godta noe annet, og denne sprayen er det eneste som er tillatt. men det virker på grunnlag av advarsel. det er, bruk før du går ut og ingen bjørk er forferdelig for deg. det vil ikke tillate allergener å komme inn i kroppen.. Vel, mens du skal amme (spesielt i de første 6 månedene, er det ikke allergisk medisinering (unntatt denne sprayen) MULIG - dette er veldig farlig) ta vare på deg selv. og så kan du fortsatt slippe "Zyrtec" (de lokaliserer angrepet direkte) - jeg redder dem nå... (men bare etter at barnet er minst 6 måneder gammelt hvis du ammer)

Vel, jeg skal kjøpe den... På internett er det skrevet at for prisen er det et sted opptil 400r. True? Jeg fant også Nazanex og Nazaval-sprayer, og også for allergier, og det virker som med B. det er mulig! Men jeg satte inn på Prevalin, siden det er også en gel... Jeg vil prøve... Det er lettere å tåle blomstring av bjørk, og i august kan det være normalt, det er lettere.

Ja, noe som dette, jeg kjøpte det - litt mer enn 400 r

Prevalin Allergy Spray: instruksjoner, anmeldelser

medisinsk referanse bok

Allergi provaline vurderinger

Omtaler om medisin

: På denne siden kan du legge en anmeldelse om PREVALIN. Nettstedet gir også den nåværende prisen for PREVALIN og bruksanvisningen. Ikke glem at før du bruker medisin, bør du alltid konsultere legen din.

Analoger PREVALIN

AQUALORE L-CET LORDE HYAL HYPER DOLFIN WIX AKTIV BALM AMERON EDEM ERESPAL TONZILGON N VIBROCIL NOBIN BABY MILISTAN CLARITIN LORDES GRIPPHERON Alle analoger

Spørsmål og svar

Hvordan raskt kurere en forkjølelse i et barn? Kan jeg bli vaccinert mot kryssbåren encefalitt med forkjølelse? Xymelin er foreskrevet for barn?

Aqua Maris rhinitt hos babyer - et utmerket middel for snot Sinupret mot rhinitt - et annet urtemiddel med uprøvd effekt Allergi i høst: årsaker og forebyggende tiltak Denne teknikken vil forkjøle kulden i 2 dager Inhalering: når og hvordan skal den utføres riktig? Hvordan bli kvitt nese i løpet av natten? Rennende nese i et barn, hva skal jeg gjøre?

Artikler på "Cold"

Dolphin - beskyttelse mot forkjølelse og antritis Allergisk rhinitt: hvordan å fjerne nesebelastning? En rennende nese hos barn, forkjølelse, bronkitt er høst... Er det uunngåelig? Strategi til å beseire en rennende nese Steroider helbrede allergisk rennende nese Langtidsinntak av vitamin E reduserer hyppigheten av forkjølelse Hvordan helbrede en rennende nese hos en baby? Barn føler seg svimmel på grunn av forkjølelse og forkjølelse. En kur mot forkjølelse forårsaker lukter. Hva skal gjøres for å forhindre forkjøling fra å ødelegge ferien

Håndbok av sykdommer

Rennende nese (rhinitt) Rennende nese

Prisen er PREVALIN

Elina 1. mars 2017

Nazaval pluss skaper også en barriere. Men det er mindre giftig. Der i massens sammensetning ir vill hvitløk og alt.

Anna 8. oktober 2015

Og bare allergodil hjelper meg. Prevalini prøvde det - det passet ikke..

Pavel 14. september 2015

Om hvitløk må du ikke overdrive det, slik at du ikke brenner slemhinnen. Bare sett inn en negle, og så nyser jeg ut. En baby krem ​​i ansiktet og rundt øynene. Så rar som det kan være, for meg personlig, reduserer røyking følsomheten til bronkiene, selv om legene skriker og slutter å rope. Kanskje noen vil hjelpe!

Pavel 11. september 2015

Legg merke til når du er mindre nervøs, så mindre reaksjon på allergener.

Gjest 26. april 2016

Den minste irritasjon - nysing, løsningen av beslektede problemer - nasal opphopning.

Så, elsk deg og hold i hendene dine)))

Pavel 11. september 2015

Hvis den treffer bronkiene, må du inhalere dypt gjennom en lomme ingolator for nesen med mentol og eukalyptus. Suksesser

Pavel 11. september 2015

Og fra anti-histamin-Rupafin-prøvde alt.

Pavel 11. september 2015

Petroleum gelé + revet hvitløk + Japansk nesefiltre. Dette er effektivt. Kan og prevalin.

Gjest 5. september 2015

ingen effekt, ingen amnesti med ambrosia, en forferdelig ting, nesen som den ble lagt, og fortsetter, bare den svake lukten av mynte, og så fortsetter jeg som en idiot å gå med min munn åpen, gripende luft. 500 rubler.

Sasha 4. september 2015

Så dette er ikke en kur. Dette betyr at blokkerer neseslimhinnen. og allergener kan ikke trenge fysisk. som sådan en gassmaske usynlig)

Gjest 19. august 2015

Fortell meg, Prevaline er kumulativ, hvem vet?

Tilstrekkelig person 29. juli 2015

Lolshto? Er det en generell medisin? For de som ikke har klare ord, oversetter jeg sammensetningen av denne fantastiske sprayen: - leire - 2 stabilisatorer av konsistensen - 2 vannholdige agenter - 2 essensielle oljer - vann

Sasha 4. september 2015

Nei, det er bare et verktøy som fysisk skaper en barriere mot allergener

Gjest 26. juni 2015

10 år jeg lider av allergier, fra forekomsten blir søket verre. mer nese er lagt og puster ikke. Bezpolezen. og veier.

Oksana 10. august 2015

Jeg har brukt Nasonex for det andre året. Veldig effektivt middel. Dyrt, men bare dette hjelper.

Gjest 28. juli 2015

og hva sparer du

Sasha 4. september 2015

fra vanlig Avamys

Jeg har to sesonger på det vanlige og jeg er en ansvarlig forbruker. Jeg bruker før allergisk sone, som anbefalt. Men min mor er allergisk med erfaring og hun sitter allerede på mer alvorlige ting. Kort sagt, jeg ga henne et utvalg - og det virket helt om tre dager. Det var at hennes øyne allerede var nummerert, hennes nese strømmet som en bekk, så det var allerede lite igjen av slimete. Men fra prevalina blir det lettere å komme rett skarpt. Jeg anbefaler.

Gjest 28. mai 2015

Jeg forstår ikke noe, de sier at Prevalin spray er et naturlig stoff. Av hele sammensetningen - det eneste som er naturlig er sesamolje, mynteolje og vann. Og alle de andre, fra tyggegummi til bentonitt, er også naturlig eller hva? Og fortell meg vær så snill, hvis jeg er allergisk mot en bestemt med erfaring fra 10 år, vil det hjelpe? Jeg har en sesongmessig allergi mot poppelhud. Jeg lider i omtrent en måned, bare poppelen har bleknet og fluffen har forsvunnet, alt er i orden. Jeg spør fordi jeg prøvde mange forskjellige stoffer, og noen hjalp ikke i det hele tatt. Og prisen på Prevalin er stor nok til å eksperimentere.

Oksana Serdyuk 20. juni 2015

Det hjelper mannen min fra allergisk renitt til prevalin. Mannen er svært krevende generelt til rusmidler, utrolige. Allergi lider i ca 12 år. Han likte prevalinen fordi sammensetningen er veldig god og ikke absorberes i blodet.

Larisa Viktorovna 24. mai 2015

Jeg velger anti-allergisk medisin for mor, hun er eldre. Allergi til hjemmet blomster. Hun ønsker ikke å kaste dem ut kategorisk. Vil det hjelpe i dette tilfellet, prevalin eller trenger å tvinge innendørs planter ennå trekke seg fra leiligheten.

Tilstrekkelig person 29. juli 2015

Den beste behandling for allergier er å fjerne allergenet. Alt annet er midlertidig og upålitelig

Galina 23. august 2015

Og jeg har en reaksjon på tobakkrøyk (((Og alt rundt er røyker og røyker (((Hvordan fjerner du dette allergenet?

Natalya 17. august 2015

Det irriterer meg når uvitende folk forteller meg å utelukke et allergen. Nå, hvis det ville vært så enkelt. Ingen ville ha det.

Elena 9. september 2015

Som legene har sagt, kan jeg ikke avgjøre hvilke spesielle allergier jeg har. Hva skjer hvert par år. Nå lider jeg igjen. Narkotika hjelper ikke egentlig. Lagre folkemidler, men det som er interessant er at hver gang den gamle ikke virker.

Olga 15. mai 2015

Velkommen! Jeg har en sønn på 4 år, jeg har fortsatt vært litt puffy. Vi dro til en allergiker, sa han flush fysioterapi. I år er det samme situasjon. Jeg aksepterer selv prevaline, men han er fremdeles tidlig for ham. Kanskje er det noen andre barns barriere medisiner for lokal handling, slik at de er trygge?

Oleg 13. mai 2015

Velkommen! Jeg er 35 år gammel, en lege foreskrevet prevalin for å lindre en allergisk reaksjon på støv. Jeg var veldig fornøyd, men det er ikke klart, hvis jeg gir opp behandlingen, vil allergien komme tilbake?

Maksim 30. april 2015

Jeg er også veldig fornøyd med Prevalin. Jeg er allergisk mot poppelbluss. Så snart det begynner å blomstre, er alt umulig å leve normalt. I vårt område, hvor jeg bor, har de plantet så mange av dem, de står 30 meter høye. Alt flyr gjennom vinduene, eller puster, ingenting er umulig. Umiddelbart begynner jeg å rive, rennende nese, dekket med røde flekker. Jeg pleide å ta anti-allergiske piller før, men de hjalp meg nesten ikke. Jeg kjøpte Prevalin - alt stabiliserte med en gang. Jeg anbefaler de som ikke hjalp disse dråpene, for å lese bruksanvisningen nøye. Kanskje du ikke lagrer dem riktig. Jeg vet at dråper spesielt, som ingen andre stoffer, vel, injeksjonene må også lagres ordentlig.

Danil 10. august 2014

Oksana 30. juni 2014

Det hjelper mye. Under graviditet, den virkelige frelse

Valentine 30. april 2014

En annen bedrag! 340 rubler fra pensjonen.

Anatoly Leonidovich 20. juni 2015

Jeg er 54 år gammel. Hele mitt liv lider av allergier. Jeg vil at alle skal gi råd til en fantastisk ting fra allergier - Prevalin. Det hjelper meg veldig bra, uten det selv med antihistaminer var det ikke veldig. Og nå har jeg det veldig bra.

Alex 29. april 2014

Fullstendig nonsens er skrevet i det hele tatt, fungerer ikke hvis en liten polyal allergener forsterker enda mer effekt.

Oksana 2. april 2014

Jeg kjøpte datteren min på anbefaling av en apotek - så langt jeg ikke kan si noe dårlig, det ser ut til å hjelpe

Antonina 16. oktober 2013

Han sparer bare meg, spesielt om våren og sommeren, når alt blomstrer. På tabletter hele tiden er også vanskelig, men det er naturlig og ufarlig. Det hjelper veldig bra, det viktigste er å bruke det i tide (før du går ut for eksempel at allergen ikke har tid til å komme inn i kroppen).

Gennady 27. mai 2013

Jeg har brukt prevalin for andre år. Så snart blomstring begynner, blir jeg dekket med røde flekker og begynner å snørre. Prevalin hjelper meg veldig mye om natten, fordi noen ganger begynner jeg å kvakke riktig. Generelt er allergisk rhinitt ikke behandlet, du kan litt forbedre tilstanden, men ikke kurere...

14. august 2012, 22:45

* jenter kan ikke dele

. Jeg er allergisk og etter fødselen har jeg en forferdelig forverring

... vel, det er bare at det ikke er flere krefter... røde øyne, kløe, torturert en forkjølelse og nysing 10 ganger på rad - bare for... lo.

(beklager min "franske")... og det verste er blomstring av malurt, hvor min slimhinner svulmer slik at jeg bare ikke kan puste... og i så fall ville jeg bare måtte ta stoffet og kjøpe blandingen til datteren min

rykket gjennom hele Internett på jakt etter frelse... men kom over det bare når amming er kontraindisert

... alle stoffer - for barnet "gift"...

og her er det. I dag har funnet sin frelse - "PREVALIN" - DET ER MULIG FOR PI-FREKVENS OG BREASTFEEDING. Jeg er reddet :)))

Prevalin instruksjoner for bruk

Prevalin - nasal spray spray, som bidrar til å lindre tilstanden i allergisk rhinitt.

INNHOLD (klikk på knappen til høyre):

Indikasjoner for bruk

Bruk medisinen i spørsmålet kan være som en profylaktisk - selv før det allergenet kom på neseslimhinnen.

Dette er mulig med årstidens allergi (høfeber) til blomstring av visse planter.

Hvis en allergisk reaksjon allerede har begynt og "på ansiktet" er alle tegn på allergisk rhinitt, så er bruk av Prevalin også ganske tilrådelig - dette vil "stoppe" forfremmelse av allergier gjennom hele kroppen.

I tilfelle av omfattende allergier, når nysing, hosting og overdreven tåre og kløe med utslett på huden er til stede, kan Provalin brukes sammen med andre antihistaminmedikamenter - deres kompatibilitet er god.

Operasjonsprinsipp

Prevalin kan trygt kalles et unikt stoff: Det er en spesiell blanding av oljer som sammen med emulgatorer forvandler væsken til en gel.

Det er - på tidspunktet for bruk er dette stoffet en væske, men så snart det kommer på nesepassens slimhinne, blir det en gel.

Siden allergener først og fremst kommer inn på neseslimhinnen og sprer derfra til kroppen, er Previn gel et ideelt forsvar: det blir en barriere som forsiktig dekker slimhinnen og hindrer penetrering av allergener i kroppen, fjerner de eksisterende tegnene på en allergisk rhinitt og bidrar til å eliminere allergener fra kroppen.

Sammensetningen av stoffet

Prevalin er plassert som en naturlig substans hvis sammensetning ikke inneholder kjemiske komponenter.

Ingredienser i preparatet:

  • glycerolstearat;
  • kaliumdihydrofosfat;
  • bentonitt;
  • glycerol;
  • sesamolje;
  • xantanolje;
  • peppermynte olje;
  • vann.

PAY ATTENTION: ingen av komponentene er inerte og giftige, derfor er bruk av det vurderte legemidlet tillatt for alle kategorier av pasienter uansett alder og generell helse.

Utgivelsesskjema

Prevalin er produsert av allergisk rhinitt i form av en spray - en liten flaske er utstyrt med en pipettsprayer, som er nøyaktig distribuert medikament på slimhinnet i nesepassene.

For barn fra 6 til 12 år produseres det spesielle stoffet Prevalin Kigc.

Handlingsmåte

Prevalin har ingen umiddelbar handling - det virker i tre faser:

  1. Først omgir gelen neseslimhinnen og forhindrer penetrering av allergener i nesen - skaper en barriere.
  2. Så begynner Prevalins handling, rettet mot å presse allergener allerede på slimhinnen.
  3. "Stopper" og stopper penetrasjonen av eksisterende allergener på neseslimhinnen i blodet og sprer dem gjennom hele kroppen.

Metoder for bruk og dosering

Nesespray Prevalin brukes utelukkende når renset nesegangene - hvis den ikke allerede der allergisk rhinitt, nesen av slim frigivelse ved hjelp av mekaniske midler (blåser nesen), eller vasking med svak saltlake: gel bør dekke slimhinnen og bare da vil oppstå.

POPULÆRE LESERE

Per dag kan du bruke Prevalin 2-3 ganger, noe som gjør 1 injeksjon i hver nasal passasje.

Vær oppmerksom på: Det er ikke nødvendig å øke antall injeksjoner - det hjelper ikke helt å dekke slimhinnen og vil ikke gi noen forbedringer.

En dose injeksjon er utformet for en 6-timers handling.

Kontra

Det er bare to kategorier av pasienter med allergisk rhinitt som kan være kontraindisert ved bruk av Prevalin:

  • barns alder opptil 6 år;
  • overfølsomhet og / eller individuell intoleranse mot komponentene som utgjør verktøyet.

I alle andre tilfeller, selv når du bærer barn og ammer, kan du trygt bruke det aktuelle stoffet - det vil ikke forårsake skade.

Bivirkninger

Til tross for den naturlige sammensetningen og fraværet av giftige stoffer kan bivirkninger ved bruk av Prevalin forekomme:

  • i den første timen etter injeksjonen kan det oppstå nesekonting - dette går raskt, og etterfølgende bruk forsvinner helt;
  • Hvis Prevalin spray brukes samtidig med andre nasale midler, kan effekten ikke være overhodet hvis du ikke følger en bestemt ordning: Du må først bruke et annet verktøy, og etter 15-20 minutter Previn.

Merk: Hvis tilstanden etter bruk av Prevalin forverres, vises ytterligere symptomer på spredning av allergier, og bruken av legemidlet bør stoppes og konsultasjon med den behandlende legen er mulig, kanskje den individuelle intoleransen til noen komponent eller hele forbindelsen har vist seg.

Hvordan lagre

Ingen spesielle forhold for oppbevaring av Prevalin trenger ikke å opprettes - et tilstrekkelig tørt sted og romtemperatur. Etter at du har åpnet pakken, kan du bruke sprøyten ikke mer enn 90 dager.

Viktig: Ved lave oppbevarings temperaturer kan sprøyten miste evnen til å skifte fra væske til gel tilstand.

Maria, 40 år gammel:

"Prevalin har blitt brukt i flere år på rad, men jeg handler nøyaktig i henhold til instruksjonene: Jeg begynner å lage injeksjoner før poppelfluffen (jeg har en allergi mot det) flyr - jeg er glad at det ikke er noen symptomer på uhyggelig høysnue!"

Alexander Mironov, 58 år gammel:

"Jeg har vært allergisk i 12 år, som jeg ikke har prøvd - det er alt tull, det hjelper, men bare for kort tid. Prevalin ble brakt av en datter - jeg hadde allerede en forkjølelse i full kraft, og etter tre dagers bruk hjalp det! Jeg kan puste rett! "

Dmitry, 25 år gammel:

"Først hjalp Previn ikke i det hele tatt - han la nei enda mer og det var alt. Det irriterte ham sterkt - det var trodde at jeg ville bli kvitt allergi eller i det minste bli lettere!

Og først etter 5 dager med kontinuerlig mottak fikk jeg resultatet, det var veldig bra. Nå er jeg ikke helt redd for sommeren - i de siste årene var det et mareritt for meg. "

Catherine, mor til 10 år gamle Vlad:

"Mitt barn er nesten allergisk fra fødselen. Legen vår anbefalte Prevalin som en profylakse - dette er flott! Det hjelper på forhånd for å hindre sommerallergi mot blomstrende planter - det pleide å være et årlig mareritt og skrekk for oss. "

Kostya, 36 år gammel:

"Jeg stolte ikke, men jeg prøvde det - resultatet er utmerket!"

Daria, 27 år gammel:

"Det hjelper. Sant, ikke umiddelbart - jeg hadde bare nesen min lagt først. "

Som du kan se er anmeldelsene for det meste positive. De ble hentet fra ekte mennesker med allergi. Derfor, hvis du er skuffet over effekten av tidligere brukte stoffer for allergier, så vær oppmerksom på Previn.

Analoger av stoffet

Forutgående, hvis det ikke er mulig å kjøpe dette stoffet eller du har en allergisk reaksjon på noen av komponentene, kan du trygt erstatte den med en analog med en lignende sammensetning:

Men ikke glem de riktige anbefalingene kan bare gis av en allergiker etter å ha utført hudprøver og andre nødvendige undersøkelser.

Prevalin - bruksanvisninger, indikasjoner, pris, analoger, anmeldelser

Prevalin - instruksjoner for bruk av dette barriere stoffet, som er tilgjengelig i form av en spray og nesedråper, indikasjoner og kontraindikasjoner, analoger, pris, sammensetning, vurderinger - vårt tema i dag.

Provalin har vist seg å redusere symptomene på allergisk rhinitt ved å blokkere allergener som forårsaker en allergisk reaksjon.

Prevalin Nasal Spray virker direkte ved utbruddet av en allergisk reaksjon: på neseslimhinnen.

"Prevalin" anbefales av leger til personer som lider av manifestasjoner av allergiske reaksjoner på visse stoffer. Dette verktøyet har muligheten til å forhindre den første fasen av allergi, som er i kontakt med allergener.

I preparatet bruker Prevalin en spesiell teknologi - en kombinasjon av oljer og emulgatorer som gir den unike egenskapen ved å omdanne gelen til en væske, noe som letter bruken av stoffet.

I kontakt med neseslimhinnen returnerer den aktive ingrediensen i sprayen til sin opprinnelige tilstand av gelen, som danner en beskyttende barriere som er ugjennomtrengelig for allergener. De fleste allergener kommer inn i kroppen med luft gjennom nesen, så Prevalin er et ideelt forsvar mot allergisk rhinitt og høfeber.

Indikasjoner for bruk Prevalin

Start med å bruke Provalin ved første tegn på allergisk rhinitt, helst før den allergiske reaksjonen er fullført.

For best resultat, bruk dette stoffet profylaktisk - før kontakt med allergener for å forhindre at de kommer inn i neseslimhinnen og utviklingen av allergi symptomer som nysing, rennende nese, nesestopp, kløende øyne og vannet.

Hvis den allergiske reaksjonen allerede har manifestert seg helt, kan Previn brukes i komplisert behandling i kombinasjon med andre antiallergiske stoffer for å forhindre ytterligere inntrenging av allergener i kroppen og forverring av den allergiske reaksjonen.

Handlingsmekanisme

Provalin virker direkte på stedet der allergen utløser en allergisk reaksjon - på neseslimhinnen.

Prevalin fungerer i 3 faser:

  1. Gelen dannes på neses slimhinne, som er ugjennomtrengelig for allergenerbarriere, og komponentene trer ikke inn i blodet.
  2. Barrieren forhindrer penetrering av allergener og lanseringen av en allergisk reaksjon.
  3. Ved hjelp av naturlige mekanismer blir allergener eliminert fra kroppen.

Kan Prevalin brukes under graviditet og amming?

Antiallergisk legemiddel Prevalin barrierevirkning er trygt og kan brukes under graviditet og amming.

Hvordan søke prevalin riktig

Intranasal! 1-2 injeksjoner i hver nasalgang, 2-3 ganger daglig (en dose gir beskyttelse i 4-6 timer).

Barn 6-12 år skal bruke Prevalin Kids og kun under oppsyn av voksne.

Instruksjoner for bruk Prevalin

Før hver bruk er det nødvendig å fjerne nesen av slim.

Trinn 1.
Før du bruker Prevalin, rist hetteglasset kraftig minst 4 ganger, hold det oppreist.

Trinn 2.
Vri flaskehetten ned og igjen rist den kraftig minst 4 ganger.

Trinn 3.
Fjern beskyttelseshetten fra flasken.

Trinn 4.
Før du bruker stoffet, kontroller du sprayen. For å gjøre dette, trykk på den hvite applikatoren i 5-10 sekunder og slipp deretter ut. Gjenta til en vanlig spray av stoffet.

Trinn 5.
Kant hodet litt fremover. Hold flasken rett, sett applikatoren inn i neseboret og injiser. Gjør det samme for det andre neseboret.

Trinn 6.
Bøy hodet tilbake straks etter injeksjonen og ta regelmessig pust.

I den første timen etter injeksjonen, kan du føle en liten følelse av nesestop. Dette er et midlertidig fenomen som raskt går og til slutt forsvinner med vanlig bruk.

Hvis du opplever alvorlig ubehag etter bruk av stoffet, må du slutte å bruke og konsultere legen din. Når det brukes samtidig med andre antihistamin nesesprayer, bør Prevalin brukes etter slike sprayer slik at de ikke forstyrrer dannelsen av en ugjennomtrengelig barriere.

Lagringsforhold

På et tørt sted ved romtemperatur fra 15 til 25 grader, frys ikke. Lavere temperaturer påvirker dråpestørrelsen og strålekvaliteten negativt. Åpnet emballasje skal brukes innen 90 dager. Ikke bruk utover utløpsdatoen. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Sammensetning Prevalin

Bentonitt, xantangummi, glycerolstearat, kaliumhydrogenfosfat, kaliumdihydrofosfat, glyserin, sesamolje, mynteolje, vann.

20 ml, 140 doser - nok for omtrent en måned med opptak.

Alle komponenter i Prevalin er inerte og ikke giftige. Formelen av stoffet inneholder ikke konserveringsmidler, alkohol og kjemiske smaker. Derfor forårsaker det ikke systemiske bivirkninger. I tillegg kan "Prevalin" ikke forårsake irritasjon av overflaten av slimhinnet i nesehulen.

Legemidlet gir ikke døsighet og er egnet for voksne og barn over 12 år. Prevalin har ingen kjente interaksjoner med andre legemidler eller andre doseringsformer for behandling av allergier.

Bruk av Prevalin påvirker ikke effekten av antihistaminer.

Kontraindikasjoner av prevalin

Bare individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

Anmeldelser for Prevalin

Respons på Prevalin Allergy Patients - fra glede og mangel på symptomer for å fullføre avslag og synd for pengene kastet til vinden.

Pris prevalina

Analoger av Prevalin

Det er medisineringsprinsipp for handling og indikasjoner, som er svært lik Prevalin:

Multysymptomatisk legemiddel til behandling av allergisk rhinitt og høfeber;

Passer for allergi hele året. Lindrer irritasjon av neseslimhinnen og øynene, som skyldes støv og husholdnings kjemikalier;

Legemiddel til behandling av allergisk rhinitt, egnet for forebygging av sykdom;

Narkotika for symptomatisk behandling av sesongens allergi av forskjellig opprinnelse;

Gjenoppretter nasal pust, behandler allergisk rhinitt, pollinose;

Lindrer allergiske symptomer: rennende nese, irritasjon av slimhinner, hoste og nysing;

Behandler allergisk rhinitt, urticaria, lindrer kløe og irritasjon av slimhinnen.

Ytterligere spørsmål om prevaline

  • HAR TILBEREDNINGEN BIVIRKNING?

Sprayen har en lokal effekt og går ikke inn i blodet, og forårsaker derfor ikke bivirkninger (døsighet, forstyrrelse av mage-tarmkanalen, etc.);

For aldersgruppen fra 5 til 13 år er det en barneserie av stoffet, og for barn under 5 år vil Prevalin drops gjøre;

  • ER DET MULIG Å BRUKE EN PERFEKSJONELIGE MENNESKER?

Ja, det kan du. Legemidlet er egnet for alle aldersgrupper;

  • Hvor sikker er en kombinasjon med andre antibakterielle preparater?

Verktøyet har en tiksotrop formel, som det ikke kommer i kontakt med andre nasale preparater. Men det er nødvendig å bruke Prevalin umiddelbart etter bruk av andre legemidler.

Prevalin - en ny måte å bli kvitt allergi

Hvorfor er allergi så vanskelig å bli kvitt? Fordi effekten av flertallet av eksisterende stoffer er rettet mot å eliminere symptomene på allergier, og ikke på å eliminere årsakene.

Men nå har et nytt middel oppstått, og eliminerer ikke symptomene, men grunnen til allergisk rhinitt!

Spray Prevalin har en unik barriere mekanisme for handling og blokkerer inntak av luft allergener som utløser en allergisk reaksjon.

Ved sprøyting i nesen omgir de naturlige komponentene i Prevalin Spray neseslimhinnen, noe som skaper en meget subtil beskyttelsesbarriere på den som fanger og nøytraliserer allergener (pollen, støv, dyrehår etc.). Ingen allergener - ingen allergier!

Prevalin forhindrer utseendet på symptomer som overbelastning og kløe i nesen, nysing, rennende nese. Det er viktig at Prevalin også forhindrer øyesymptomer på allergier - kløe i øynene og rive, da disse symptomene utvikler seg når allergener fra nesen kommer inn i nasolakrimalkanalen. (de fleste tror feilaktig at allergener trenger direkte inn i øynene)

Prevalin holder lukt og fri pust, har ingen bivirkninger og kontraindikasjoner, egnet for voksne og barn fra 6 år, gravide og ammende kvinner, samt idrettsutøvere (ingen doping). Så, Prevalin er så trygt som det er effektivt!

Det er svært viktig å vite når og hvordan man bruker Prevalin.

Når skal du bruke Prevalin.
Påfør Prevalin mest effektivt før kontakt med allergenet eller ved de første tegn på allergi (kløe og nesevep, kløe i øynene). Den tidligere vedtatte Pralin, jo høyere er dens effektivitet. Hvis bildet av allergi allerede er spilt ut helt (det vil si at allergenene allerede har gått inn i blodet og startet en allergisk reaksjon), er det bedre å ta Provalin sammen med en antihistaminmedisin. I dette tilfellet bør antihistamin eliminere den allergiske reaksjonen inne i kroppen, og Previn vil forhindre at den nye delen av allergener kommer inn i kroppen, og symptomene på allergien vil raskt forsvinne og vil ikke komme igjen.

Prevalin er fjernet fra nesen ved hjelp av naturlige mekanismer (arbeidet med ciliaryepitelet), så handlingen tid er 4-6 timer, hvoretter søknaden må gjentas. Det er viktig å forstå at Previn, når du blåser ut, også vises, så søknaden skal gjentas umiddelbart.

HVORDAN DU BRUKER PREVALIN.
Prevalin er en såkalt tiksotrop væske (vår patenterte teknologi): denne væsken går lett inn i gelstatus og tilbake. I hetteglasset er Prevalin i gelstand. Ved kraftig risting blir gelen en væske som lett sprøytes inn i nesen. På neseslimhinnen blir væsken igjen til en gel, som danner en beskyttende barriere. Av dette følger at før sprøyting av Prevalin skal flasken rystes kraftig 4-8 ganger. Spray deretter 1-2 injeksjoner i hver nasalgang, så vipp hodet bakover (du kan også rotere hodet) for bedre fordeling av gelen i nesepassene.

  • bentonitt (blå leire) - gir en barriere
  • sesamolje - antiallergisk komponent
  • peppermynteolje - en vasokonstriktorkomponent
  • glycerin - fuktighetsgivende ingrediens
  • eksipienser

Alle komponenter er inerte og ikke giftige. De trenger ikke inn i blodet, de virker bare på neseslimhinnen. Derfor har Prevalin ingen bivirkninger og kontraindikasjoner, og kan brukes av alle uten unntak (unntatt barn under 6 år på grunn av utslippsformspray. Dråper anbefales til barn under 6 år). For barn 6-12 år anbefales Prevalin Kids - samme sammensetning og egenskaper, men 2 ganger mindre mengden av stoffet når det sprøytes).

Prevalin Spray: anmeldelser, instruksjoner

Prevalin Spray Instruction

Instruksjonen er vedlagt i form av et innleggsvedlegg i hver pakning med Prevalin for at forbrukeren skal bli kjent med antiallergiske egenskaper og mekanismen for sprøytevirkningen når man kjøper en medisin.

Form, sammensetning, emballasje

Spray Prevalin er en væske av tiksotrop natur, når den hviler viskositeten øker, og under mekanisk virkning blir konsistensen mer væsken. Frigjør legemidlet i form av en spray og dråper til nasal bruk.

Væsken av stoffet er korket i hetteglass inneholdende opptil 150 doser av legemidlet. Flaskene er individuelt pakket fra tykt papir.

Sammensetningen av stoffet er helt fraværende kjemiske komponenter, smaker av syntetisk opprinnelse og alkohol. Komponentene i preparatet er de nødvendige mengder av kambriansk leire, vann, peppermynte og sesamoljer, kaliummonofosfat, glyserin, kaliumsalter, stearinsyre, xantan og bentonitt leire.

Term og lagringsforhold

Oppbevaring av stoffet Prevalin bør organiseres i områder der det ikke er fuktighet og temperaturen holdes fra 16 til 24 grader. En lavere lufttemperatur kan påvirke konsistensen av stoffet, noe som vil forverre kvaliteten på sprøytingen.

Åpnet emballasje brukes i tre måneder. Holdbarheten til stoffet før den første åpningen for å se på pakken.

Barn alene bruker stoffet er forbudt.

farmakologi

På grunn av stoffets opprinnelige sammensetning, omdannes sprøyten til en gel substans når den kommer i kontakt med neseslimhinnen, og forhindrer ytterligere inntrengning av allergener i nesehulen.

Ved hjelp av Prevalin bidrar Prevalin til å redusere allergiske symptomer på forkjølelse og gir beskyttelse mot penetrasjon av irritasjonsfaktorer i kroppen gjennom nesepusten. Dette blir mulig ved deltakelse av oljer og emulgatorer som inngår i preparatet, som omslutter neseslimhinnen, påvirker blokkerende stimuli, og forhindrer dermed allergiske rhinitt symptomer i form av nysing, kløe og irritasjon av slimhinnene.

Spray Prevalin indikasjoner

Bruk av stoffet Prevalin anbefales for gjennomføring av forebyggende tiltak, samt del av kompleks terapi av pollinose og allergisk rhinitt.

Kontra

Kontraindikasjoner, som sådan, for administrasjon av legemidlet Prevalin, er praktisk talt fraværende, siden virkningen av legemidlet ikke påvirker kroppens funksjonelle aktivitet, fordi den virker eksklusivt lokalt.

For effektiv bruk av sprøyten finnes det imidlertid en rekke regler, som pasienten vil kunne velge behandlingsalternativ for enhver aldersgruppe.

  • ikke bruk stoffet når det er mistanke om intoleranse mot dets komponenter;
  • babyer under fem år skal bruke Prevalin i form av dråper;
  • I aldersgruppen fra 5 til 13 år er Prevalin Kids Spray mer egnet for barn, hvor konsentrasjonen av det aktive stoffet er noe redusert;
  • Spray Prevalin Normal format får bare mottas fra 13 år.

Prevalin instruksjoner for bruk

Legemidlet administreres intranasalt. På en gang produsere to injeksjoner i hver nasalgang tre ganger om dagen. Hver spray er i stand til å beskytte slimhinnene i nesen og øynene fra allergene stimuli i opptil syv timer.

Løpet av stoffet sørger for at behandlingsvarigheten, som vil bli fastsatt av legen. En klar grense for varigheten av legemidlet har ikke.

Instruksjoner for bruk Prevalin

  • Umiddelbart før du bruker sprayen, er det nødvendig å rengjøre nesen;
  • Rist hetteglasset kraftig før injeksjon
  • fjern hetten fra hetteglasset og gjør flere trykk på sprøyten for å sjekke det;
  • å ha hodet på hodet fremover, er det nødvendig å injisere agenten to ganger inn i neshulen og kaste hodet tilbake, innhalere gjennom nesen;

Lys nasal oppstramming, som kan være til stede i begynnelsen, bør betraktes som et midlertidig fenomen, som snart går alene.

Prevalinpri graviditet

Under graviditet og amming har Prevalin ingen faktorer for å nekte stoffet. Siden Prevalin fungerer utelukkende lokalt uten å gå inn i systemisk sirkulasjon, kan det betraktes som et trygt middel både for den sårbare kvinnens kropp i ventetiden for barnet og for det ufødte barnet.

Prevalin for barn

For barn anses Prevalin å være ikke-vanedannende og trygt mot allergi. Barnas versjon er praktisk talt ukjennelig fra stoffet for voksne med unntak av redusert konsentrasjon av det aktive stoffet og en mindre applikator.

Bivirkninger

Prevalin utgjør ikke en helsefare for sprøyten, og praktisk talt har den ikke bivirkninger under bruk. Sammenlignet med andre antiallergiske stoffer, bidrar Prevalin ikke til døsighet, forårsaker ikke irriterende effekter på neseslimhinnen, og påvirker ikke kroppens funksjonalitet negativt. Den eneste uønskede effekten på bruken av den kan være individuell følsomhet overfor dets bestanddeler.

Ved første bruk av Prevalin kan det oppstå mild nesekonting, noe som ikke bør forstyrre pasienten, men hvis dette symptomet ikke går bort alene i mer enn to timer, bør legemidlet ikke brukes.

overdose

Saker av overdosering ble ikke registrert.

Ytterligere instruksjoner

Effektiviteten av stoffet Prevalin viste seg å utføre en rekke medisinske undersøkelser. Spray er et unikt verktøy for å forhindre utvikling av allergier i sin første fase. Komponentene som utgjør stoffet, kan med hell nøytralisere ikke bare allergiske symptomer, men også dens patogener, hvis opprinnelse er forskjellig.

Den beste effekten av bruk av stoffet ble notert under forebyggende tiltak før utviklingen av de viktigste symptomene på sykdommen. Følgende regler for bruk av sprøyte kan Prevalin klare utviklingen av sykdommen nesten før utseendet.

Naturlig i sammensetningen betyr at det er et universelt stoff som er trygt å bruke av enhver kategori av pasienter, enten det er barn, gravid eller ammende kvinne.

Prevalin analoger

I dag er farmasøytiske institusjoner klare til å tilby en rekke medisiner som, i henhold til deres indikasjoner og virkningsprinsipper, vil lignes på Prevalin.

Det handler om medisiner

  • Milistan - brukes til behandling av hodefeber og sesongmessig allergisk rhinitt;
  • Dolphin - behandler helårs allergi, bidrar til å redusere slimhinneirritasjon fra husholdnings kjemikalier og støv;
  • Quix - kurerer allergisk rhinitt og er egnet for forebyggende tiltak;
  • Xymelin - et stoff for symptomatisk behandling av sesongbestemte allergier;
  • Rint - brukes til å gjenopprette pusten gjennom nesen, behandling av pollinose, allergisk rhinitt;
  • Vicks Active - eliminerer symptomene på allergier i form av nysing, hoste og irritasjon av slimhinnene;
  • Levocytirizin - brukes til å behandle allergisk rhinitt, samt å eliminere irritasjon av slimhinnen sammen med kløe.

Prevalin pris

Kostnaden for stoffet varierer fra 300 til 400 rubler. Du kan kjøpe sprayen i nesten alle apotekskjeder.

Prevalin vurderinger

Vurderinger om stoffet mye, men naturen deres ganske motstridende. Noen pasienter berømmer behandlingen som et effektivt middel for allergi, og det er trygt i komposisjon med muligheten for å bruke den til nesten alle. Andre, som ikke ser effekten av søknaden, snakker om sin ubrukelighet og angre på bortkastede penger.

La oss prøve å lytte til begge sider, selv om du kan lage din egen mening om stoffet bare ved å bruke det selv.

Lyudmila: Jeg lider av allergisk rhinitt så lenge jeg kan huske og regelmessig redde meg selv med ulike midler til antihistaminhandling. Nylig så jeg en reklame for et nytt stoff i form av en spray som heter Prevalin. Jeg bestemte meg for å prøve det, fordi mitt siste års behandling, som hjalp meg så bra, nektet å jobbe. Jeg kjøpte en flaske. Det er verdt å merke seg at verktøyet er veldig effektivt. Min rennende nese ble fikset noen få minutter etter injeksjonen. Selvfølgelig overdrev annonsen noe mirakuløsheten av stoffet, men jeg bestemte meg for å kjøpe en flaske i reserve. Men stoffet som svarte dårlig på irritasjonen jeg følte på kattens hår, hjalp meg ikke her. Når jeg snakker om bivirkningene, som angivelig ikke eksisterer, kan jeg merke at jeg hadde en liten beroligende effekt etter å ha tatt medisinsk spray. Men generelt er stoffet bra, jeg har vurdert det ganske høyt. Jeg vil fortsatt bruke den, særlig siden produsenten har uttalt at det ikke er noen opplevelseseffekt.

Alice: Jeg lider av sesongmessige allergier i mer enn ti år. I løpet av denne perioden kjøpte mange medisiner for å hjelpe deg med å takle sine symptomer. Spesielt lider jeg av nasal opphopning. Pillene hjelper egentlig ikke med å eliminere det, og jeg var veldig glad da jeg endelig fikk Prevalin spray. I tillegg er det viktig at det er lov å ta gravide, og jeg forventer bare et barn, og problemene med valg av allergimedisinering er blitt enda mer akutte. Men verktøyet nesten umiddelbart brakt skuffelse. Bare en gang jeg følte lettelse, men allerede ved den andre søknaden fulgte ingen effekt: nesen, som den var fylt, ble igjen. Kanskje noen fikk effektiv hjelp fra denne sprayen, men i mitt tilfelle viste det seg å være sløsing med penger og en forgjeves håp om hjelp. Det er synd.

Ulyana: Vi har nylig startet en global renovering i leiligheten vår. Støv - horror. Og til min overraskelse oppdaget jeg at jeg hadde de mest forferdelige symptomene på allergi på dette støvet: Jeg nyser, en gang for femti på rad, mine øyne vanner. Ikke varig, kastet alle tilfellene og løp til nærmeste apotek. Praktisk forklarer problemet til apoteket siden nysing, kunne hun ikke slutte å få råd til å få Previn. Sprayet viste seg å være veldig praktisk å bruke, og jeg sprayet det i nesen på apoteket. Endelig kjøpte verden rundt oss igjen normale konturer. Bokstavelig talt fra første gang forsvant symptomene på allergi. Her er verktøyet. Jeg forventer ikke en slik effekt, etter å ha kjøpt en flaske spray, gikk jeg for å fullføre arbeidet jeg begynte å føle seg trygg på.

For Mer Informasjon Om Typer Allergier