Hoved Symptomer

Hgch på dager fra unnfangelse kalkulator. Eksakt beregning av graviditet og fødsel.

Skriv inn dataene for det første og andre (hvis tilgjengelig) resultatene fra HCG og klikk på knappen "Beregn resultatet". Grafen viser poengene til resultatene dine, som kan sammenlignes visuelt med indikatorene for hCG-hastigheten. Poengene er forbundet med en linje, noe som gjør at vi kan estimere dynamikken til hCG-indeksen over tiden mellom testene.

Andre relaterte opplysninger

134 kommentarer til "HCG kalkulator"

Velkommen! På 2.03.2017 passerte hun henne den 13. dagen etter eggløsning, testene ble bedre etter 10 dager med eggløsning (blek) hgch viste 1,20 IE / L. Hva betyr dette? Hvor mye oversetter dette til Me / ml? Takk på forhånd!

Hei, jeg har den første graviditeten, ble behandlet for infertilitet. Den siste menstruasjonen var fra 11. juli til 18, min syklus er ikke stabil. Den 11. august gjorde hun en test for hgch-364.8 og akkurat 4 dager senere gjentok hun 2614. En ultralyd ble sendt svært tidlig, og det viste bare det befruktede egget, og embryoen var fraværende (11. august). Størrelsen på egget var 11,2. Jeg er veldig bekymret for den nåværende situasjonen, burde jeg frykte feil utvikling av graviditet? Er hgch voksen raskt, er det normalt at innen 11. august ikke embryoen ikke viste seg i ultralydet? Takk på forhånd for ditt svar.

Velkommen! Hgh du vokser er ikke rask, men som det burde. Embryoet i 100% av tilfellene skal være synlig når ovennets størrelse er 20 mm. Inntil denne størrelsen kan ikke embryoen være synlig. På denne siden er det en spesiell seksjon for konsultasjon av legen og pasienten - avsnittet "konsultasjoner". Ved å stille et spørsmål der, er sannsynligheten for å få svar på et spørsmål tidlig, mye høyere.

God dag! 20 dager har gått fra unnfangelsen. HCG viste 7367ME / l. Fortell meg, er dette et normalt resultat? Trenger du å gjenta analysen?

Velkommen!
Fortell meg, er dette en normal økning? Er det litt mye?
11/07/2016 - 6283
11.11.2016 -23206
Tidsfrist 6. Obstetrisk uke

Velkommen! Hvis vi tar hensyn til hCGs vekstregel på små vilkår - hver to dager to ganger, så har du det bra.

God kveld! Fortell meg, vennligst hgch vokser normalt eller ikke? Datoen for den siste menstruasjonen er 23. mars 2016. Хгч 04/26 / 16-2101; hg 04.05.16-26033. HHG 05/14/16 - 82553.

Velkommen! Veksten av hCG er veldig god.

Velkommen! Jeg har en forsinkelse på 8 dager, og hgch-testen viste 1,7 IE / l. Er det mulig at hgc leveres av en annen?

Neppe. Kanskje en sammenbrudd? Ikke bekymre deg og ta igjen i en annen 2 dager

Velkommen! Forsinket menstruasjon uten graviditet øker ikke nivået av hcch. Derfor er et slikt resultat med forsinkelsen ganske akseptabelt. For konsultasjon av legen på vår hjemmeside er det en seksjon Konsultasjon. Spør spørsmål der. Takk

Hei, vennligst fortell meg, den siste M var 23. mai, syklusen var 33 dager, 27. juni, hgch 606 honning / ml, 1. juli 1891 honning / ml, er dette normalt eller ikke nok? Takk på forhånd.

Velkommen! I følge tabellene, selvfølgelig, vil jeg gjerne mer, men graviditeten utvikler seg for alle individuelt, la oss ikke haste for å trekke konklusjoner, dynamikken blir uttalt, det betyr at graviditeten utvikler seg, i løpet av 3-4 dager kan du gjenoppta analysen.

Velkommen! I den siste graviditeten vokste hgch så sint, spesielt fra 10.000 til 25.000 i 48 timer (ikke lenger tar det), som følge av ST, var det ikke mulig å fastslå årsakene.
I denne graviditeten vokser hgch også veldig raskt (selv om det er langsommere enn forrige gang), 21.05 - den første dagen i siste syklus, 20.06 - hgch 330, 22.06 - hgch 1579, 24.06 - hgch 3456, 01.07 - hgch 32230.
I følge alle tabellene og reglene for dobling skjer alt 2 ganger raskere. Hva kan det knyttes til?

Velkommen! HCG som overskrider normen, kan oppstå ved flere graviditeter, i tilfelle ukorrekt foreskrevet periode og i tilfelle brudd på graviditet, som for eksempel blærende skid, viser tallene til legen din.

Hei, fortell meg, det er grunn til bekymring, på den tredje dagen av forsinkelsen, 21. mai 17, passerte jeg hCG 2101 og 25. mai 1757, 2551. Er dette normalt eller ikke?

12. april - 1741
19.04 - 14738 (det var små indikasjoner, ultralyd av graviditet 5 uker 6 dager) hjerteslag 113 slag
24.04 - 35144
04/26 - 44473

Er hgch normal gevinst?
Det var en ST i en periode på 6 uker for et år siden, mens veksten av hcch var som.
01.10 48544
02.10 66048 ultralyd hjertesorg 6 uker
11.10 61112 Ultralyd av ST, 6 uker 1 dag.

God dag! Fortell meg, vennligst, på dynamikken til hCG:
15 DPO - 92
18 DPO - 257. Progesteron 29,1

Velkommen! Med tanke på historien din, slå på hCG igjen, økningen i to dager skal være minst to ganger, du har litt mer enn to ganger på tre dager, økningen er ikke veldig intensiv, men for å klargjøre dynamikken, utfør analysen igjen.

God ettermiddag. Kan du fortelle meg en god økning i dynamikken til hCG eller ikke? 07.11 - 3748 mIU / ml., 09.11 - 6620 mlU / ml., 11.11 - 11 622 mlU / ml. På ultralyd er termen 4-5 uker.

Hei, eggløsningstest var 16-17 januar,
1. februar hgch 513,
7. februar 8966,
glukose på toshchak 5,5, (fortalt å gjenoppta, hvis det også vil sette diabetes), T4 11.6,
insulin 14,4
trg 2,56
insulinorez. 3,5
at-tpo 3,
Det er mulighet for tvillinger (av den slektne mannen), ultralydet 1. februar, de så ikke noe, jeg tror jeg bør vente eller kjøre raskt (bare bekymre deg for en kort stund, er det farlig). hgc oppgradert
eller normalt. eller er det på grunn av sukker. veldig bekymret. Takk på forhånd

God dag! HCG viste 132,2 mME, en forsinkelse på 8 dager, ga mange tester for graviditet, viste et positivt resultat. Jeg er bekymret for ektopisk graviditet, ikke lav hCG? Takk på forhånd!

Velkommen! Vekst av hCG Individual, du må se på dynamikken, kanskje det var sen eggløsning, så er alt bra.

God ettermiddag! Situasjonen er veldig komplisert. Fortell meg i midten av syklusen, viste HCG et resultat på 99,5 (blodblødning siden i midten av syklusen begynte en frodig brun utslipp), gjenopptaket hgch i dynamikk falt til 84,8. På ultralydet ble det funnet en cyste til venstre på 6 cm. De ble fortalt å ikke helbrede noe etter en måneds kontroll ultralyd. Det vil løse seg selv. Fortell meg når du kan planlegge en graviditet igjen? Barnet var ønsket.

Margot, Olga, for dine spørsmål har vi en spesiell seksjon om konsultasjon. Spør ekspertene der.

God kveld. Fortell meg 7037 mIU / ml i 5 uker og 2 dager normal verdi. Ultralyd viste denne perioden?

God kveld! Hjelp til å håndtere nivået av hgch og fastslå datoen.
Den første dagen i den siste menstruasjonsperioden var 01/21/15. Vi passerte hgch 03/04/15 resultatet var 1368.7, re-passert 12.03.15 resultat-9275.3. Analyser ble tatt i CMD.

God dag! på dag 16 av den påståtte oppfatningen var hgch 1261 enheter, etter 6 dager - allerede 16101. Er dynamikken for rask? Hva kan det si? Takk på forhånd.

Velkommen! Siste måned 01/23/15 27.02 hgch viste 74.24. Og søndag 15.02 var det en brun utslipp, da jeg forstår at det var festet på frukten? 03/02/15 igjen overlevert hgch 623.43Tell meg vær så snill, er dette normalt? Jeg er bekymret fordi jeg overlevde zb. et år siden. Takk!

Hvilket nummer passerte den første hgch? Det vokser. Det er bra

Velkommen! Med økningen i graviditetsalderen reduseres veksthastigheten til hCG, for øyeblikket går det bra.

God ettermiddag Fortell meg vær så snill. Siste måned var 03/03/2016. syklusen er kort - 25 dager. burde ha startet den 03/28/2016. På den tredje dagen av forsinkelsen (03/30/2016) passerte jeg hCG-450. Så passerte jeg på den femte dagen av forsinkelsen (04/01/2016) -950. Så på den tiende dagen (04/06/2016) - 7730. Så på den tolvte dagen (04.08.2016) - 12.880. Så på den 18. dagen (04/14/2016) - 40330. Og den 22. dag (18.04.2016) - 64 329. Jeg er bekymret for det siste resultatet. i 4 dager har hCG ikke blitt doblet (i henhold til beregningene min skal det være 81 000 et sted). Fremmer det veksten av hCG? er det unormalt takk på forhånd! Svært bekymret var den tidligere frosne. vennligst svar

Velkommen! Doubling av hCG er typisk for små perioder, ytterligere vekst reduserer, for å roe kan du gjøre en ultralyd for å vurdere om embryoet tilsvarer svangerskapet.

Velkommen! Jeg gjorde analysen, jeg har resultatet 82678 IE / ml, gravid eller ikke?

Hei. Ja, du er gravid. For konsultasjon av legen på vår hjemmeside er det en spesiell seksjon Konsultasjoner. Spør spørsmål der. Takk

Hallo Kan du snakke med meg om det er en normal økning i hCG. Jeg er veldig bekymret, i november i fjor hadde jeg to operasjoner (behandling av en cystadenom fra venstre eggstokk, fjerning av blindtarmbetennelse). Det var mye stress i denne syklusen. Siste måned begynte 7. juli 2016. Forventet feil i menstruasjonssyklusen, på bakgrunn av stress. Etter operasjonen var syklusen 28-30 dager. 9. august gjorde 5 tester, alle positive, den andre stripen er blekere. 11. august, nivået av hCG - 458.31 honning / ml. 15. august, nivået av hCG - 2132.08 honning / ml. 23. august, nivået av hCG - 14308.79 honning / ml. På ultralydet planlegger jeg når det blir 8 fødselsår.

Velkommen! Du har god vekstdynamikk av hCG.

God ettermiddag Siste månedlig 15.04
Dagen før hcg 55 forsinkelse
En dag senere, 262, og etter en annen 2 dager, 1200
Veksten var tilsynelatende god, ved 5 uker 6 dager var på ultralyd, ingen hjertebøtte, embryo 2 mm befruktet egg 19 mm.
Etter 4 dager etter 6,4 dager, gjenta ultralydet. Heartbeat er. Fosteregg 20 mm, embryo 6 mm.
Men legen registrerer ikke, sier at graviditet ikke utvikler seg. Og den komplette ikke-overholdelse av frister (for siste halvår syklusen red og eggløsning var 16-19 dz.)
Hva å gjøre og hvordan å være! I dag gikk jeg på 33 dp, hva det burde være (dpo overalt jeg tror med 15 ds, som lege)

Velkommen! I korte perioder utvikler ikke graviditet like mye. Hjerteslaget har dukket opp, noe som betyr at graviditeten utvikler seg. gi fosteret en sjanse - hvis den ikke er bestemt til å fortsette, vil den stoppe alene. Og ultralyd på små vilkår er svært ofte ikke objektivt, det er ikke for ingenting at den første ultralydet anbefales å bli gjort på 12 uker, slik at det er mindre feil og grunner for stress.

God dag! En syklus på 30 dager. På dag 33 hgch - 234.5. Ved 37 - 857,6. Pa var 15 gi. Er det en god gevinst, og når skal du gå for en ultralyd? Takk!

Velkommen! Den siste menstruasjonen var 09/14/2015, den neste var forventet den 12/10/2015. 12.10 - menstruasjonen kom ikke, men tålelig smerte dukket opp i underlivet (vanligvis kommer denne smerten på min første menstruasjonsdag). Om kvelden innså jeg at brystet mitt var veldig sårt, jeg mistenkte det og bestemte meg for å gjøre en graviditetstest om morgenen. 13.10 - gjorde en test, resultatet viste to strips (en ble uttalt sterkt og den andre var kjedelig), magen fortsatte å svelge hele dagen 14.10 - gjorde en ny test, resultatet var to strips (en ble uttalt sterkt og den andre var kjedelig), gjennom hele dagen magen fortsetter å slynge 15.10 - Jeg gjør den tredje testen, resultatet er to strips (det ene var lyst og det andre var kjedelig), bestemte jeg meg for å gå til LCD-skjermen for en avtale med legen. De så på meg på lenestolen og sa at det var erosjon (etter å ha rørt legen, hun sa at jeg hadde et lite blodig blod), livmoren ble forstørret - men hun ser ikke graviditet. Etter stolen gikk vi til ultralydsscanning - så doktoren undersøkte livmoren og sa at så langt så hun ikke graviditeten, men hun så en stor cyste av riktig eggstokk. Legen sa at du må passere tester, og det er en mistanke om en ektopisk graviditet. Etter alt det ble jeg fortalt å komme til resepsjonen kl 19.10 og ga veibeskrivelse, en av dem var hCG. Analysen av hCG har gått - resultatet er 686,4 mmo / ml. MEN til mandag så lang. Hjelp vennligst - hvorfor var HCG-analysen nødvendig og hva som kan bestemmes av resultatene sine.

Velkommen! CGs analyse er nødvendig for å nøyaktig bestemme tilstedeværelsen av graviditet i kroppen og foreløpig konklusjon om det er livmor. Du har en graviditet, mulig, muligens ektopisk. Bestemmelse av dette vil bidra til levering av hgch blod i dynamikken og ultralydet i dynamikken.

På denne siden er det en spesiell seksjon for å konsultere en lege. Vennligst skriv spørsmål der.

I samrådsseksjonen av legen skrev jeg spørsmålet mitt, men dessverre vises et vindu der oppe (spørsmålet ditt er sendt og venter på godkjenning). Men to dager har gått og ingenting har endret seg. Derfor skriver jeg her, siden jeg ikke har sovet eller spist i tre dager, er jeg stadig på nervene mine.
Takk for at du har konsultert spørsmålet mitt.

Hallo Jeg vil ha råd. Jeg hadde en forsinkelse på 3 dager, testene viste seg positivt, etter 2 dager begynte jeg å smøre noe brunt neste dag de så ut som en måned. Har overlevert hgch resultat 11,7 IE / l. Ved ultralydet fant ikke noe, hva kunne det være?

Velkommen! Har overlevert hCG 23.06 - 122.8me. 25. juni - 152.1. Er dette en god økning?

Velkommen! Nei, økningen er liten, i de tidlige stadier av hver to dager blir hCG doblet under normal graviditet.

God dag! Problemet er relatert til tidlig graviditet. Jeg er 39 år gammel, 8 graviditet (5 miscarriages, vellykket CS, abort). Jeg hadde månedlige perioder 7. august, ovulation omtrent den 17. DC den 24. august (jeg begynte å ta utrozhestan 200h1p + vitE + folsyre). Før forsinkelsen startet brun daub om 3 dager, jeg gjorde en test, og han viste to striper (tilsatt et annet urozhestan, magnesium B6). Omtrent 14 DPO
09/06/2016 HGCH - 187, men dauben stoppet ikke, og jeg økte utrozhestan med en annen 200;
09.09.2016 - 743;
16. september - 11.583;
21,09-33321.
Spørsmålet er, daub stopper ikke, men det er bare synlig på papir etter urinering, puten er ren. 09/17/2016 var uvracha og satt en mindre trussel (sett på stolen) og utnevnt: tranexam for 2х3р per dag, magnesium В6 og multivitaminer. 09/20/2016 etter morgendressingen ble dauben rødbrun, jeg var redd og la til ditsinon injeksjoner om morgenen og kvelden. 09/21/2016 om morgenen var dauben vanlig brun, men da egghvide strekker seg, fjernet hun tranexam, men det ble prikket av dyingon 3 ganger, om kvelden ble dauben rød igjen etter at en ekstra injeksjon av dicynon ble mørkt. Tidlig om morgenen begynte en sterk opprør med lavere magesmerter, utslipp brun.
Resultatet av ultralydet på 09/22/2016:
- frukt egg - 1 (i livmoren);
- størrelse - 19 mm;
- ktr 3 mm (embryonal bokmerke);
- Gullsekk - 3,2 mm;
- chorion på bakveggen;
- tonen er normal, det er ingen løsrivelse

Tror du at slike indikatorer er normale og graviditeten utvikler seg, utslippet stopper ikke (jeg ser bare gulbrun og noen ganger brune striper på papir, oftest etter bruk av toalettet eller om morgenen)? hvis den siste menstruasjonen var 7. august, eggløsning ved test etter 17. DC, hCG:
6. september 2016 - 187;
09.09.2016 - 743;
16. september - 11.583;
21,09-33321;
27. september - 55.108.
Jeg ville være takknemlig for hjelpen

Velkommen! For tiden går graviditeten nøyaktig, men utslippet under graviditet skal ikke blandes med blod. Det kan være mange grunner, du må kontakte din gynekolog personlig. På avstand er slike problemer vanskelige å løse.

Fortell meg om den normale veksten av hCG.16 dpo-269, 20 dpo-931

HCG kalkulator

HCG-vekstkalkulatoren vil hjelpe deg med å dechifisere en blodprøve, spore veksthastigheten til et hormon og bestemme varigheten av graviditeten. Merk at for å riktig vurdere veksten av hCG, bør tester tas i samme laboratorium, da dette skyldes bruk av forskjellige reagenser og forskningsmetoder.

Beregn hCG-varigheten av svangerskapet

HCG - den humane korioniske gonadotropin begynner å bli produsert på 6-10 dager etter unnfangelsen. I de første ukene fordobles hormonet i gjennomsnitt hver 2. dag (48-72 timer). Med økende svangerskapstid øker frekvensen, og når den når 1200 mU / ml, fordobles hormonet hver 3-4 dager (72-96 timer), mer enn 4 dager er det nødvendig å doble etter 6000 mU / ml. Maksimal konsentrasjon av hCG når 9-11 uker med graviditet, og deretter reduseres nivået sakte.

Ved hjelp av tabellen kan du beregne den omtrentlige varigheten av graviditeten.

HCG kalkulator

HCG-kalkulatoren vil bidra til å dechiffrere resultatene av blodprøven for hCG over en periode på dager fra opptaksdato, embryooverføring (etter IVF) eller forsinkelse, bestemme graviditetsalderen og evaluere veksthastigheten til hormonnivået.

Perioden med dobling av hCG i singleton graviditet

HCG begynner å bli produsert så tidlig som 6-10 dager etter befruktning av egget. I de første ukene skal hCG-nivået fordoble hver annen dag. Etter hvert som graviditetstiden øker, reduseres vekstraten. Når den når 1200 mU / ml, dobles hCG hver 3-4 dager (fra 72 til 96 timer), og etter 6000 mU / ml dobler den i gjennomsnitt hver 4. dag (96 timer).

PM - datoen for den siste menstruasjonen.
DPO - dager etter eggløsning.

Konsentrasjonen av hCG når maksimal ved 9-11 ukers svangerskap, og nivået av hCG begynner å redusere sakte.

HCG i flere graviditeter

Med flere graviditeter øker innholdet av hCG i forhold til antall foster, og i gjennomsnitt er hCG-verdiene hos gravide kvinner med tvillinger (tripletter) vanligvis høyere enn hos andre gravide samtidig.

Laboratoriestandarder og brukerresultater

Priser på hCG i forskjellige laboratorier kan variere. Dette skyldes bruk av ulike forskningsmetoder, reagenser og andre faktorer. Derfor, for å kunne korrekt vurdere vekstdynamikken til hormonet, er det nødvendig å utføre forskning i ett laboratorium og evaluere resultatene i forhold til normer i dette laboratoriet. HCG-kalkulatoren lar deg evaluere resultatene dine i forhold til normer for ulike laboratorier:

Resultatene fra andre brukere på diagrammet kan også variere (avhengig av laboratoriernes normer), inneholder feil (for eksempel feil innførte data).

For Mer Informasjon Om Typer Allergier